Σκοπός του προγράμματος «Εφαρμογές της γλώσσας προγρ αμματισμού Python » είναι η βιωματική διδασκαλία των εφαρμογών της
πληροφορικής στη σύγχρονη ζωή, χρησιμοποιώντας την Python ως μέσο. Οι εκπαιδευόμενοι έρχονται σε άμεση επαφή με την Python φτιάχνοντας δικά τους προγράμματα αφού έχουν λάβει πρώτα όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με το θέμα που αναλαμβάνουν.

Δείτε στο παρακάτω link μια συνοπτική περιγραφή μερικών εφαρμογών από το πρόγραμμα του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Κρήτης "Εφαρμογές στην γλώσσα Προγραμματισμού Python" 

https://www.youtube.com/watch?v=WM8X5qiez_A 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να  απευθυνθείτε στον εκπαιδευτή του προγράμματος, κ. Νικόλαο Σηφάκη στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Σύνολο Διδακτικών Ωρών: 400 (100 διδακτικές ώρες Σύγχρονης – Ασύγχρονης Εκπαίδευσης εκ των οποίων 2 απογευματινές ώρες σύγχρονης εκπαίδευσης και 2 ώρες ασύγχρονης εκπαίδευσης την εβδομάδα, 300 ώρες αυτομελέτης).

Κόστος συμμετοχής

400 ΕΥΡΩ

Τρόπος καταβολής τελών

Άπαξ ή και με 2 ισόποσες δόσεις.

 

ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατηγορίες

Ποσοστό έκπτωσης %

 
 
 

·         Προσωπικό που εργάζεται στα ΑΕΙ, ΑΤΕΙ και Ερευνητικά Κέντρα της ημεδαπής

20

 

·         Απόφοιτοι του ΠΚ

20

 

·         ΑμεΑ

20

 

·         Γονείς μονογονεϊκών οικογενειών με ετήσιο εισόδημα  κάτω από 15.000 ευρώ

20

 

·         Συμμετοχή στον ίδιο κύκλο σπουδών δύο ή περισσοτέρων ατόμων που    συνδέονται με πρώτου και δεύτερου βαθμού συγγένεια

20

 

·      

 

·         Πολυτεκνία – Τριτεκνία (πολύτεκνος ή μέλος πολύτεκνης οικογένειας)

20

 

·         Γονείς που έχουν ανήλικα τέκνα με ειδικές ανάγκες

20

 

·         Εργαζόμενοι Πανεπιστημίου Κρήτης

20

 

·         Απόφοιτοι του προγράμματος «Εφαρμογές στη γλώσσα προγραμματισμού Python» που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να υλοποιήσουν νέες εφαρμογές. Θα χορηγείται πιστοποιητικό αντίστοιχου επιπέδου.

50

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδώ