Φοιτητικές Εστίες στο Παρίσι από την Ιερά Μητρόπολη Γαλλίας

Η Ιερά Μητρόπολη Γαλλίας, έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές στην εξεύρεση χώρου διαμονής κατά την διάρκεια είτε των σπουδών, είτε της πρακτικής τους  άσκησης, γνωστοποιεί ότι διαθέτει στο Παρίσι Φοιτητική Εστία.

Με έδρα το Châtenay-Malabry στο νότιο τμήμα της πόλης, δίπλα στο πάρκο Sceaux, η Ελληνική Εστία Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Γαλλίας παρέχει στους Έλληνες φοιτητές στο Παρίσι έναν ευχάριστο και ήσυχο χώρο για διαμονή. Οι εγκαταστάσεις της Εστίας, σε συνδυασμό με το φυσικό περιβάλλον, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για πνευματική εργασία, δίνοντας, παράλληλα, την ευκαιρία στους φοιτητές να απολαύσουν μία καθόλα άνετη διαμονή.

Παροχές Ελληνική Εστία Φοιτητών:

Τριάντα (30) ατομικά δωμάτια για τους φοιτητές. Ελληνική Εστία Φοιτητριών: Σαράντα πέντε (45) ατομικά δωμάτια για τις φοιτήτριες.
Κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει: • Κρεβάτι, Ντουλάπα, Ψυγείο • WiFi, Γραφείο, Βιβλιοθήκη • Νιπτήρα, W.C, Ντους.

Επιπλέον, υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι, όπως, σαλόνι, κουζίνα, βιβλιοθήκη, πλυντήρια-στεγνωτήρια.

Foyer Hellénique de Jeunes 15, petite voie des Vignes 92290 Châtenay-Malabry
+33 (0) 1 46 60 75 08 (Foyer)
+33 (0) 6 77 17 67 03 (π. Παναγιώτης ΞΕΝΙΤΕΛΛΗΣ)
+33 (0) 1 47 20 82 35 (Ιερά Μητρόπολις Γαλλίας)  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την Εστία, καθώς και για υποβολή αίτησης διαμονής, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.foyer-hellenique.net/Accueil-Gr.php